Sammy Skytte om comebacket

Efter et halvt års skadespause var den unge Sammy Skytte glad for at være tilbage på banen.

For omtrent et år siden brød den unge midtbanespiller Sammy Skytte igennem hos Silkeborg IF´s seniortrup. Den dengang 18-årige midtbanemotor imponerede i den grad, hvilket blev belønnet med 11 kampe for silkeborgenserne og en udtagelse til det danske U/19-landshold. Efterfølgende blev han ramt af en skulderskade som har holdt ham væk fra græstæppet de seneste seks måneder. Det var lige indtil i fredags, hvor han kom på banen i de sidste 20 minutter af kampen mellem Silkeborg IF og AGF.

Det var derfor også en meget lykkelig Sammy Skytte som blev fanget efter kampen.

– Det var helt vildt dejligt, virkelig fantastisk at få lov at spille igen. Det er noget, jeg har glædet mig til i rigtig lang tid, så det var superfedt, fortæller Sammy Skytte til SIF´s hjemmeside.

Selvom den unge midtbanespiller godt kunne mærke at han ikke var i kampform, var han stadig tilfreds med præstationen.

– Jeg kunne godt mærke, at jeg lige skulle føle mig tilrette igen. Det er noget med timing og hvordan, jeg lige skulle ind og finde min rolle igen. Jeg synes, at det var ok.

Da Sammy Skytte blev bragt i spil mod AGF var han smule overrasket. Han havde nemlig kun trænet fuldt med i fem dage. Han er dog glad for den tillid som cheftræner Peter Sørensen udviser ham.

– Det er gået rimeligt hurtigt. Det er selvfølgelig superfedt, men jeg har også lynhurtigt skulle omstille mig til at jeg nu skal ind og spille på holdet igen. Det er en tillidserklæring fra træneren, at jeg allerede kommer på banen mod AGF, og det er jeg superglad for. Nu håber jeg bare, at jeg får chancen igen næste gang.

Silkeborg IF møder Esbjerg på Mascot Park den 21. november klokken 19.

In this article