Se FCM’s U/19-hold mod Málaga CF

Onsdag aften spiller FC Midtjylland deres anden runde i UEFA Youth League mod Málaga, efter senest at have slået belgiske Anderlecht ud af turneringen.

FC Midtjyllands ungdomshold bliver ved med at imponere. Sidste år var de med i UEFA Youth League og slog hold som FC Saburtalo fra Georgien og Legia Warszawa fra Polen samt spanske Atlético Madrid ud af turneringen.

I år er det igen med i turneringen og har senest slået belgiske Anderlecht ud af turneringen. Anderlecht, der de seneste to sæsoner har været med i semifinalen i Youth League.

Nu venter de spanske U/19-mestre fra Spanien, Málaga CF. Første af to opgør spille i Spanien onsdag aften klokken 18:00.

– Det er et hold, der minder en del om Atlético Madrid, som vi mødte sidste år, forstået sådan, at det er et hold, der er bygget op omkring en gruppe af nogle meget stærke individualister. Især offensivt har de nogle meget dygtige folk, fortæller Kenneth Andersen, U/19-træner i FCM, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Så for os kommer det igen til at være et spørgsmål om at vi overmatcher dem på det holdtaktiske, og opretholde en stærk defensiv organisation. Lykkes det, kan jeg også se muligheder for os, især hvis vi kan spille omstillingsspil på samme niveau, som i weekenden mod FC Nordsjælland (6-2 sejr, red.).

FC Midtjyllands U/19-trup ser således ud, og kampen kan følges på UEFA’s Matchcentre:

Oliver Ottesen
Simon Pedersen
Kristian Dirks Riis
Rasmus Nicolaisen
Andreas Murbeck
Gustav Kjeldsen
Andreas Poulsen
Malte Jürgensen
Mads Olsen
Ogochukwu Frank Onyeka
Nikolaj Kirk
Victor Torp
Mads Vang
Mads Døhr Thychosen
Aziz Essaisi
Zackarias Faour
Samson Onomigho Iyede
Sebastian Buch Jensen

In this article