Sene scoringer sænkede FCM U/19 i Youth League

Málaga scorede to sene mål i anden halvleg, og de tog dermed sejren i Youth League-opgøret mod FC Midtjylland.

Klokken 18:00 dansk tid spillede FC Midtjylland U/19 mod Málaga CF i UEFA Youth League. Og i første halvleg af kampen havde FCM et fint tag på spanierne.

Boldbesiddelsen var meget i begge ender, men det var FCM, der havde flest skud. Både på og forbi mål. Men det kampbillede skulle vise sig at ændre sig markant i anden halvleg.

For Málaga kom ud og viste utrolig aggressivitet, og i anden halvleg skabte de så mange chancer, at skudstatistikken for skud på mål var 10-2 i deres favør. FC Midtjylland havde altså ingen skud direkte på mål i anden halvleg. Kun ét reelt skud havde danskerne, og det var altså ikke inden for målrammen.

FCM blev dog ved med at holde nullet, men da uret ramte 78 minutters spil, tacklede Mads Olsen en Málaga-spiller inde i straffesparksfeltet, hvilket gav straffespark til det spanske hold. Og det udnyttede Martinez Ramirez og scorede til 1-0.

Men det var ikke nok. Fem minutter inde i dommeres tillægstid i anden halvleg satte Málagas Mario Mendes bolden i nettet til 2-0, som også var resultatet da dommeren kort efter fløjtede kampen af.

FCM har derfor ikke ligefrem det bedste udgangspunkt, til når Málaga den 23. november kommer forbi Herning til returopgør.

In this article