Silkeborg IF tog sig af sejren imod Randers Freja i U17 Ligaen

Logo

Modsat U19-mandskabet, vandt Silkeborg IF U17 imod Randers Freja. Efter nederlaget i U19 Ligaen, hvor de to mandskaber også mødtes, jagtede Silkeborg en revanche, som de også fik sig.

Også denne kamp blev tæt. Tre mål, to til Silkeborg IF og et enkelt til Randers Freja. På de 80 minutter havde begge hold deres chancer, men til sidst var det Silkeborg som vandt, på det afgørende mål fra Stefan Stojilkovic.

Først havde Silkeborgs Nicklas Bugge også bragt udeholdet foran med 1-0 efter kun 14 minutters spil. Senere fik Randers Frejas Kasper Waarst Høgh udlignet, inden at Stojilkovic, som sagt, fik udlignet med godt 12 minutter tilbage af kampen.

I tabellen ligger Silkeborg og Randers Freja á point, begge med 13 point, på henholdsvis niende- og 11.-pladsen i U17 Ligaen.

In this article