Silkeborg skriver kontrakt med to U/17-spillere

Silkeborg offentliggjorde mandag, at de havde skrevet kontrakt med U/17-spillerne, Nicklas Bugge og Sebastian Jørgensen. Kontrakterne løber indtil udgangen af 2019.

Silkeborg IF er ved at blive bedre og bedre til at udvikle egne talenter. Et godt eksempel på det er Nicklas Røjkjær, som klubben har solgt til FCK, hvor han nu brillerer i U/19 Ligaen og UEFA Youth League. Det klareste eksempel er dog selvfølgelig Kasper Dolberg. Kasper Dolberg nåede lige akkurat at få Superligadebut for Silkeborg inden salget til Ajax Amsterdam.

Nu er to nye talenter kommet på kontrakt i klubben. De to spillere, der er tale om, er Nicklas Bugge og Sebastian Jørgensen. Både Bugge og Jørgensen gør sig til dagligt på Silkeborgs U/17-hold. Silkeborgs U/17-mandskab ligger foreløbig på en 11. plads i U/17 Ligaen. Kontrakterne varer 3 år – altså til slutningen af 2019. Det er tale om en såkaldt “traineekontrakt”.

Nicklas Bugge og Sebastian Jørgensen har vist rigtig godt spil på det seneste, og det har altså belønnet sig til en kontrakt. Nicklas Bugge scorede rent faktisk i Silkeborgs sejr over Randers i lørdags, selvom han er midterforsvarer. Nicklas Bugge har været i Silkeborg siden U/13, og Sebastian Jørgensen siden U/12.

Silkeborg IF U/17-træner, Jesper Mikkelsen, udtaler om Sebastian Jørgensen til Silkeborg IFs hjemmeside:

– Jeg synes, at Sebastian Jørgensen er en vanvittig spændende offensiv spiller med tekniske færdigheder på et meget højt niveau. Han kan udfordre sin direkte modstander, afslutte fra distancen og fremfor alt så har han nogle gode visioner i det offensive spil, som også kommer hans holdkammerater til gode.

Han udtaler ligeledes om Nicklas Bugge:

– Nicklas Bugge har som midterforsvarer nogle kompetencer, som gør, at jeg tror rigtigt meget på, at vi på sigt kan få ham at se på SIFs superligahold. Han er stor og stærk, dygtig med sit venstre ben i opbygningsspillet, og på det seneste har han gjort store fremskridt i sit duelspil.

In this article