Silkeborg U/19 hold vandt sikkert over FC Nordsjælland

U/19: SIF-FCN 4-2

1-0 Anders Iversen

 

2-0 Anders Iversen

3-0 Anders Iversen

4-0 Mads Emil Madsen

4-1 Nicklas Strunck Jakobsen

4-2 Andreas Skov Olsen

Det var en højdramatisk kamp, da FC Nordsjælland var på besøg i Silkeborg lørdag d. 19/11. Hele 6 mål og et enkelt rødt kort blev det til, i 90 minutters silende regnvejr. Kampen startede hårdt ud og begge hold kom frem til et par store chancer. Allerede efter 7 minutter fik Anders Iversen en perfekt bold ind foran mål og gjorde det til 1-0. Næsten den samme situation forekom efter 17 minutter, hvor Anders Iversen gjorde det til 2-0.

Silkeborgs forsvar gjorde det sublimt, og FC Nordsjælland kunne ikke komme til noget. FC Nordsjælland satte sig efter 20 minutter mest på spillet, men efter 30 min fik Silkeborg en kontra, og Anders Iversen færdiggjorde sit Hattrick.

Kort før pausen ville Mads Emil Madsen også være med og gjorde det til 4-0. FC Nordsjælland kom sprudlende ud til 2. halvleg og fik hurtigt reduceret til 4-1, det var Nicklas Strunck Jakobsen der kunne tilskrive sig målet.

FC Nordsjælland forsatte presset og fik også gjort det til 4-2 ved målscore Andreas Skov Olsen. Kort før tid fik Magnus Finne Wørts rødt kort. Det tydeligvis både frustrerede ham og resten af holdet. En meget underholdende kamp endte 4-2 til Silkeborg IF.

 

In this article