Silkeborg U/19 satte AaB til vægs i Nordjylland

AaB led nederlag for fjerde runde i træk på eget græs, da Silkeborg lagde vejen forbi i lørdags.

U/19: AaB 2-4 Silkeborg IF
0-1 Anders Iversen (65)
0-2 Magnus Elkjær Mattsson (67)
1-2 Anders Harpøth Østergaard (69)
1-3 Mads Emil Madsen (77)
2-3 Laurits Bust Sørensen (86)
2-4 Thomas Lodberg (90+4)

AaB har fået anlagt en ny kunstgræsbane på træningsanlægget på Hornevej i Aalborg. Silkeborg var en af de første hold til at afprøve den nye banes beskaffenhed, og lad det være sagt med det samme; Det blev ikke en fornøjelig kunstdebut for nordjyderne.

AaB havde inden opgøret tabt de foregående tre hjemmekampe i Ligaen, men ikke desto mindre lignede det, at det i første halvleg stod dem stærkt på sinde at levere en god indsats mod et, på det seneste, noget svingende Silkeborg-mandskab.

I første halvleg var det nemlig hjemmeholdet, der stod for at kreere de største muligheder. Ind kom bolden dog aldrig, og i anden halvleg gik det så helt galt.

Cirka midtvejs inde i halvlegen blev der åbnet op for målsluserne. Gæsternes Anders Iversen tog affære på et dårligt clearet hjørnespark, og bragte sit hold foran i kampen. Blot to minutter senere blev føringen fordoblet efter en indersideafslutning i feltet af Magnus Mattsson.

Dog svarede hjemmeholdet hurtigt igen. Anders Harpøth Østergaard pandede et veludført Mads Stefansen-indlæg i nettet, og så var det game-on igen.

Silkeborg kørte dog ufortrødent videre. Mads Emil Madsen, der senest har været inde omkring SIF’s førstehold, tog sagen i egen hånd, kom igennem AaB-forsvaret, og lagde slutteligt bolden sikkert i mål. 3-1 til Silkeborg.

Med en AaB-reducering i det 86. minut og en lyseslukkerscoring i den dybe overtid, endte opgøret 4-2 til Silkeborg, der med sejren bringer sig op på ottendepladsen. AaB derimod led deres fjerde nederlag i træk, og ligger nu nummer 10.

In this article