Spillerkommentar fra Kristian Riis og Oliver Ottesen: Kampen mod Malaga FC

FCM’s U/19-hold tabte tirsdag aften i Youth League til Málaga CF, Kristian Riis og Oliver Ottesen tror på returopgøret.

De to FCM spillere var enige om, at Malaga fik presset dem til det yderste.

Kristian Riis fortæller til FCM TV:

-Det er et stærkt Malaga mandskab som ville ud og diktere kampen fra starten og det gjorde de også. Det blev lidt for meget på deres premisser syntes jeg. Især i første halvleg, hvor vi ikke får sat vores pres ordentligt og de bare får lov at spille deres spil. Jeg syntes, vi kommer okay ud fra halvlegen og får justeret de ting, der skal justeres og ligner lidt mere en kandidat til at skulle vinde kampen. Jeg syntes vi får godt fat, men de er gode. Der bliver desværre dømt et straffespark imod os, som var tvivlsom og kommer bagud på den. Vi har et okay resultat. Så synes jeg bare vi spiller for naivt til sidst

Også målmanden Oliver Ottesen syntes, at det havde været en svær kamp

-Jeg ser kampen som en svær kamp. Vi bliver presset meget i bund igennem hele kampen. Der er kun momenter af kampen, hvor jeg synes vi får holdt fast på bolden og får sat spillet. Men vi kommer ikke frem til de store chancer, og det er lidt svært når de står så godt defensivt. De straffer os til sidst, så ja det er lidt et lorte resultat.

De var også enige om, at målet til sidst bliver en ulempe når de skal mødes i returopgøret på MCH Arena. Men tror begge på det.

Kristian Riis:

-Det har en betydning. 1-0 kan man stadig nå at hente på en hjemmebane, ingen tvivl vi stadig kan nå det på 2-0. Det synes jeg også stadig vi skal tro på.

-Selvfølgelig har vi en chance. Hvis vi spiller vores spil, så har vi en rigtig god chance imod de her. I dag var ikke godt nok og jeg synes resultatet afspejler, at vi ikke var gode nok. Vi skal presse på fra første minut, og så tror jeg på det.

Efter et sammenstød midt på banen, måtte Oliver Ottesen sys ved øjet. Men han tror også på deres vinderchancer:

-Jeg er fortrøstningsfuld. Selvfølgelig er 2-0 et svært udgangs punkt, men meget kan ske på hjemmebane. Vi skal bare få lukket af for deres offensiv. Så bare få scoret et hurtigt mål og tage den derfra. Det vigtigste er i hvert fald, at vi får lukket af defensiv så de ikke får det udebane mål.

Heldigvis er Oliver Ottesen okay efter hans sammenstød.

 

In this article