Talentafdelingen i AC Horsens får stort kapitalindskud

De yngre årgange i talentarbejde hos AC Horsens kan se frem til bedre forhold
I kalenderårene 2016, 2017 og 2018 kan talenter hos AC Horsens se frem til endnu bedre vilkår.

En privatdonationsfond, Familien Hede Nielsens Fond, har valgt at skyde i alt 300.000 kroner i klubbens talentarbejde ligeligt fordelt over de tre kalenderår.

Om donationen siger næstformand for fonden Henrik Hede Nielsen til klubbens egen hjemmeside:

– Det kan være med til at tiltrække unge mennesker og dermed deres familier til Horsens, at de kan blive en del af en attraktiv talentudvikling i AC Horsens. Vi håber selvfølgelig på sigt, at vi kan skabe endnu flere ”egne” spillere i Superligaen som Simon Kjær og Frederik Rønnow, men det er jo ikke alle ungdomsspillere, der bliver stjerner,

– I en klub som AC Horsens vil samtlige spillere gennem tiden på diverse ungdomshold blive påvirket af gode dyder og sund moral samt lære at indgå i et team, og de værdier kan de sagtens bruge i erhvervslivet, når de bliver ældre.

Selvom AC Horsens førstehold i denne sæson er tilbage i ALKA Superligaen, så bugner pengepungen ikke ligefrem i det jyske. Derfor betyder donationen ekstra meget for klubben med de fængselsstribede udebanetrøjer:

– Vi er meget taknemmelige for donationen, der falder på et tørt sted. Det er ingen hemmelighed, at vi er og har været udfordret på økonomien, men donationen fra Familien Hede Nielsens Fond kan være med til at gøre en forskel for vores talentudvikling, fortæller klubbens direktør Kristian Nielsen

Aftalen er altså kærkommen, og modtages med kyshånd af direktør såvel som spillere i klubben.

In this article