U/19 divisionen – Efterårssæonen

skaermbillede-2016-11-26-kl-17-04-38

En historisk tæt efterårssæson i U/19 divisionen er færdigspillet. Vi giver dig her de vigtigste højdepunkter fra den første halvdel af U/19 divisionen.

Allerede fra første runde vidste man, at der var tale om en meget åben division, hvor de fleste hold kunne slå hinanden. FC Roskilde startede sæsonen bedst og vandt de første par kampe, men herefter gik det en smule nedad bakke for sjællænderne, der kom ind i en dårlig periode midtvejs i efteråret.

Generelt har de sjællandske hold siddet tæt på divisionen. Hvidovre har haft en forrygende efterårssæson, hvor holdet blot har tabt tre kampe.

Holdet lagde ellers ud med et nederlag på hjemmebane til Sønderjyske, men herfra gik det som smurt for Hvidovre, der faktisk overvintrer på førstepladsen i U/19 divisionen.

Eneste hold der lige nu truer de sjællandske hold i toppen er FK Viborg. Viborgenserne vandt divisionen i overlegen stil i sidste sæson, og året før blev det også til en sejr i U/19 divisionen, så det er et hold, vi i den grad skal forvente os meget af i foråret.

Derudover bør man nævne Næstved, B.93 og HB Køge, der alle tre fortsat er inde i topkampen. HB Køge har 17 point, mens topholdet fra Hvidovre har 22 point. Både Næstved og B.93 er noteret for 19 point efter første halvdel af U/19 divisionen.

I bunden er AC Horsens, AB og Thisted placeret. Sidstnævnte har det svært og har kun formået at skrabe fem point sammen. AB og AC Horsens har det lidt nemmere, da begge hold har ni point, men der er stadig fire point op til Sønderjyske, der er placeret på en niendeplads.

In this article