Ung keeper på kontrakt i FCM

Foto: fcm.dk
Foto: fcm.dk

Niklas Jensen, der til dagligt er målmand på FC Midtjylland U/17-hold, har i 15-års fødselsdagsgave fået en kontrakt med klubben.

FC Midtjylland har netop sikret sig en kontrakt med den nu 15-årige U/17-målmand, Niklas John Jensen. Den unge målmand har nemlig skrevet under på en treårig akademikontrakt med midtjyderne på sin 15-års fødselsdag.

– Det betyder meget for mig. Der er gode forhold i FC Midtjylland, så nu er jeg sikret træning og kampe på højeste niveau de næste tre år, siger Niklas Jensen til fcm.dk.

Målmanden er i øjeblikket ude med en skulderskade, og kæmper for tiden for at komme tilbage på banen for at vogte ”ulvemålet”. Og når det sker, er han ikke i tvivl om, hvilken slags målmand FCM’s U/17-hold har i truppen.

– Jeg er en hurtig og reaktionsstærk målmand, der er meget kommunikerende og dedikeret til min sport, fortæller målmanden.

Og det er FC Midtjyllands tidligere førsteholdsmålmand og nuværende akademimålmandstræner, Lasse Heinze, enig i.

– Han er en talentfuld målmand, som er dygtig i spillet med fødderne. Han er samtidig en modig spiller, som har vist, at han ikke er bange for store udfordringer. Han er en dygtig allround målmand, som vi ser et spændende potentiale i. Samtidig er han en meget kommunikerende målmand med en stor vindervilje, siger Lasse Heinze til klubbens hjemmeside.

Heinze er dog ikke den eneste, der kan se potentialet i Niklas’ spil. Det kan akademichef Flemming Broe også. Og han er glad for at have sikret sig målmandstalentet på en kontrakt.

– Niklas er meget dedikeret, og så er han en teknisk dygtig målmand, som er stærk på stregen. Han er en temperamentsfuld spiller med stor passion i sit spil. Han er en målmand, vi har fulgt længe, og vi er glade for at kunne tilknytte ham vores akademi, siger Flemming Broe.

Selvom FCM tydeligvis har talentfulde målmænd på U/17-holdet, har de dog en målscorer på 18-22 i U/17 Ligaen efter ni kampe, hvor de ligger placeret som nummer syv i tabellen med 13 point.

In this article