Vejle forlænger med 17-årige midtbanetalenter

Vejle Boldklub kunne i går meddele, at klubben har forlænget kontrakterne med to af klubbens 17-årige talenter. Det drejer sig om U/19 Liga-spillerne, Arbnor Mucolli og Lucas From, hvis kontrakter med vejlenserne nu løber frem til henholdsvis sommeren 2019 og 2020.

Da VB’s 1. Divisionsmandskab forleden tog imod Næstved, var det med debuterende Arbnor Mucolli i start-11’eren, mens Lucas From for første gang var med på bænken. Nu har begge 17-årige midtbanetalenter forlænget deres kontrakter med klubben, de begge har repræsenteret siden U/13-tiden, og det glæder sportschef Steen Tychosen, der ser et stort potentiale i både Mucolli og From.

– Arbnor Mucolli og Lucas From er to spillere med et uforløst potentiale, som vi håber at være med til at indfri i den kommende periode. Det er to spillere, som først bliver seniorspillere om halvandet år, men allerede nu sikrer vi, ved at være tidligt ude, en lang binding på de bedste af vores ungdomsspillere. Man ved aldrig, hvordan den sidste tid som ungdomsspiller forløber, men de er begge inde i en god udvikling, som vi også vil være med til at præge i den kommende periode. Der er scouts til vores ungdomskampe, og der bliver hele tiden lagt mærke til de bedste spillere. Det er også en del af vores strategi, at vi skal beholde vores A-licens, og der er kontrakter med vores unge talenter vigtig, siger Steen Thychosen til Vejle Boldklubs hjemmeside.

Sportschefen roser desuden begge spilleres tekniske kvaliteter og fremhæver blandt andet Lucas Froms blik for spillet og Arbnor Mucollis spark med venstrebenet.

– Lucas From er en offensivspiller, der er teknisk dygtig. Han er god med begge ben og har et godt blik for spillet, ligesom jeg oplever ham som fodboldintelligent. Lucas har tidligere døjet med skader, og det er hans udfordring, at han skal være skadesfri for at præstere optimalt. Ellers ser jeg ingen umiddelbar begrænsning for ham.

– Arbnor Mucolli er en dygtig central midtbanespiller med et godt venstreben. Potentialet er stort, hvilket vi så i debutkampen på Vejle Stadion mod Næstved. Han kan spille både 6’er- og 8’er-positionen centralt, og han slår gode afleveringer og er god til at komme frem i banen. Arbnors diagonalskifte er på et meget højt niveau. Det er en spiller, som kan få udfordringer i højden, men løb, fysik og ærgerrigheden er på et højt niveau, siger Steen Thychosen.

I 1. Division indtager Vejle Boldklub i skrivende stund tabellens 8. plads, mens U/19 Liga-holdet ligger på 11. pladsen.

In this article