Video: Se FCK’s U/19-spillere i omklædningsrummet før og efter Leicester-sejren

Som optakt til eftermiddagens Youth League-kamp mod Porto, kan du her se, hvordan det så ud i FCK U/19s omklædningsrum før og efter deres seneste opgør mod Leicester, som blev til en vigtig sejr.

Det så ud til at skulle blive en nærmest umulig opgave for FC Københavns U/19-hold, hvis de ikke vandt over Leicester i sidste runde af UEFA Youth League. I store dele af første halvleg, så det ud til at de danske spillere ingen problemer havde mod deres engelske modstandere.

Men i anden halvleg blev det svært, da Leicester hurtigt udlignede til 2-2, og så så det nærmest ud til, at de havde mere energi end ”løverne” fra København. Men i sidste øjeblik fik FCK sendt bolden i mål.

Her kan du se ”behind the scenes” fra dagen, hvor FCK U/19 fik deres første sejr i UEFA Youth League i denne sæson.

In this article