17-årig får to-årig traineekontrakt i Silkeborg

Silkeborg IF har indgået en to-årig traineekontrakt med det 17-årige midtbanetalent Magnus Mattsson.

I Silkeborg har de haft travlt med at forlænge flere profiler fra Superligatruppens kontrakter i den seneste måneds tid, men det er ikke kun på førsteholdet, der bliver skrevet kontrakter.

Silkeborg har netop indgået en såkaldt traineekontrakt med den 17-årige midtbanespiller Magnus Mattsson. En kontrakt, der sikrer optimale rammer for den unge spillers udvikling.

Mattsson, der til dagligt går på HHX på Silkeborg Handelsgymnasium, er naturligvis glad for aftalen.

– Jeg er utrolig glad for, at SIF tror på mig. Det er godt sted at udvikle sig, så jeg er selvfølgelig rigtig stolt. Alt mit hårde arbejde bliver på den måde belønnet, siger Magnus Mattsson til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Jeg stiller mig aldrig tilfreds. Jeg har fået endnu mere blod på tanden, så nu gælder det bare om at give tilbage af den tillid, som SIF har vist mig, fortæller han.

17-årige Mattssons træner på U/19-holdet i Silkeborg, Dennis Pedersen, er ikke i tvivl om, at midtbanespilleren kan drive talentet langt.

– Magnus har et rigtig stort potentiale. Hvis han formår at mindske sin fejlprocent og forsat arbejder hårdt, er jeg slet ikke i tvivl om, at han kan tage det næste skridt, siger Dennis Pedersen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Magnus har været igennem en længere proces i løbet af 2016, hvor han har arbejdet hårdt med mange af de ting, som jeg selv og trænerstaben har påpeget, at han skal arbejde med. Det har han gjort med en stor seriøsitet, og han har desuden bevist, at han har kunnet stå for det ekstra pres og arbejde, vi har pålagt ham. Derfor har han i høj grad gjort sig fortjent til en kontrakt, lyder det fra cheftræneren.

Magnus’ lillebror Pelle Mattsson er også i Silkeborgs ungdomsafdeling, og brødrenes store drøm er at spille sammen på midtbanen på førsteholdet en dag.

In this article