AC Horsens forlænger med den talentfulde keeper Marcus Bobjerg

AC Horsens har forlænget med den talentfulde målmand Marcus Bobjerg. Forlængelsen løber indtil sommeren 2018, og dermed får Marcus Bobjerg rig mulighed for at udvikle sig yderligere i klubben.

Marcus Bobjerg vogter til daglig buret for klubbens U-19 hold, men har også flere gange stået på mål for klubbens reservehold. Den talentfulde keeper er glad for forlængelsen og håber, at han i løbet af de næste par år kan bevise, at han bør være andenmålmand for klubbens superligahold.

– Jeg er rigtig glad for, at jeg har forlænget min kontrakt med AC Horsens, hvor vi har et rigtig godt træningsmiljø, og jeg passer godt ind i målmandsgruppen. Det er vigtigt for mig at få træning i et superligamiljø og samtidig få spilletid for U19 og reserveligaholdet. Inden for de næste par år vil jeg gerne bevise over for Bo og truppen, at jeg kan blive andenmålmand og presse Dannevang. I første omgang skal jeg udvikle mig og give den gas til træning hver eneste gang, fortæller Marcus Bobjerg.

AC Horsens virker også meget tilfredse med forlængelsen. Managerassistent Niels Lodberg udtaler følgende til klubbens hjemmeside:

– Vi er glade for at forlænge med en af vores egne spillere, og Marcus har især inden for det seneste halve år gjort rigtig gode fremskridt, så det var nærliggende at forlænge kontrakten, når begge parter er tilfredse. Marcus er ”på” ved hver eneste træning, og det lyser langt væk, at han arbejder hårdt for at blive endnu bedre.

Marcus Bobjerg virker til at gå en lys fremtid i møde, og det bliver spændende at følge hvor langt talentet rækker.

In this article