AGF forlænger med to unge spillere

AGF har for nyligt forlænget aftalerne med to spillere fra årgang 97.

I mandags offentliggjorde AGF at de har forlænget med to af deres unge spillere fra årgang 1997. Her er snak om Mustapha Bundu og Nimo Gribenco.

– Mustapha Bundu har i de måneder, han har været i klubben, efterladt et positivt indtryk. Han har selvfølgelig skullet vænne sig til en ny fodboldkultur, men hans potentiale er uomtvisteligt, og derfor glæder vi os også over, at det har været muligt at indgå en relativt lang aftale med ham, siger AGF’s nu tidligere sportschef, Jens Anderson til klubbens hjemmeside, og er også ganske glad for kontrakten med Nimo Gribenco:

– For Nimo Gribenco, der er her fra byen og har spillet for Aarhus KFUM, Skovbakken og Viby, er historien lidt den samme. Han har trænet fast med truppen i efteråret, og her har han gjort sig fortjent til en kontrakt. Han har nogle offensive færdigheder, der er helt unikke, men har stadig også en masse områder, han skal forbedre sig på. Han har dog vist en stor villighed til at flytte sig i den rigtige retning, og det er også baggrunden for, at vi nu har valgt at lave aftalen med ham.

Mustapha Bundu kom til den østjyske klub tilbage i slutningen af august, efter han havde trænet med førsteholdet i en kort periode. Han gav dog trænerne så godt et indtryk, at de valgte at lade ham tilslutte sig truppen, og nu har de altså allerede forlænget kontrakten med spilleren. Bundu har i et stykke tid boet i England, hvor han ved siden af sin skole spillede for Hereford FC, men også var til prøvetræninger i klubber som Liverpool og Manchester City.

Gribenco har spillet i AGF rigtig længe, og har endda været med U/14-holdet til en turnering i Tyskland, dengang han var ung nok til at spille med dem. Tilbage i juni var han en af tre spillere, der tilsluttede sig førsteholdet, efter han blev for gammel til U/19-fodbold, hvor han imponerede og fik tilbudt en kontrakt med klubben.

Bundu har spillet to kampe for AGF i denne sæson. Gribenco har endnu ikke fået chancen på banen.

In this article