Brøndby skriver under med 18-årig forsvarstalent

Det går godt for Brøndby IFs førstehold i den danske Superliga. 42 point på 21 kampe har det effektive Brøndby hold skabt sammen. Nu har klubben så offenliggjort at de har skrevet under med 18-årige Joel Kabongo. Den unge forsvarsspiller er også selv glad for at nu være en del af Brøndbys Superliga trup:

-“Jeg er rigtig glad og stolt over, at jeg har kunne skrive kontrakt med den klub, jeg har elsket, lige siden jeg var helt lille, siger Joel Kabongo, der kom til Brøndby IF som U10-spiller”

Også Brøndby IFs cheftræner er glad for at byde den unge forsvars spiller velkommen:

-” Han har sagt til mig, at jeg er en ung spiller med masser af potentiale, men også at jeg skal arbejde hårdt nu. Det har jeg tænkt mig at gøre” fortsætter Joel Kabongo, der glæder sig meget til at komme ud og træne med alle de nye ansigter.

Joel Kabongo har skrevet kontrakt med Brøndby frem til 2021.

In this article