Brøndby U/17 fik sejren til sidst

På to sene mål hentede Brøndby sejren over FK Viborg i U/17 Ligaen.

U/17: FK Viborg 2-4 Brøndby IF

0-1: Magnus Warming (7′)
0-2: Ertugrul Teksen (24′)
1-2: Lasse Lilbæk (42′)
2-2: Lasse Lilbæk (58′)
2-3: Magnus Warming (78′)
2-4: Magnus Warming (80′)

Det var top mod bund i lørdagens opgør på Viborg FF’s anlæg, hvor 13.-pladsen FK Viborg hjemme tog i mod holdet fra andenpladsen, Brøndby IF.

Det startede da også bedst for gæsterne, der kunne bringe sig foran mod et noget svækket Viborg-mandskab allerede efter syv minutter, da et indlæg sendes skråt tilbage i feltet fra baglinjen til en helt fri Magnus Warming, som ikke svigter.

Trods den hurtige føring har Brøndby svært ved at spille sig fri af Viborgs konstante aggressive pres, og det faktum, at hjemmeholdets spillere er noget større og stærkere fysisk, gør det heller ikke nemmere for gæsterne.

Trods presset er det Brøndby, der igen får bolden i netmaskerne efter 24 minutters spil, da Viborg-keeperen prøver at cleare en dårlig tilbagelægning, men i stedet bolden i fødderne på en Brøndby-spiller, der hurtigt sender bolden ind i feltet til en helt fri Ertugrul Teksen, der fordobler gæsternes føring.

Selvom hjemmeholdet har en fin mulighed fra et hjørnespark lige før pausen, bliver der ikke scoret mere i første halvleg.

Viborg havde bestemt ikke givet op og svarer ganske hurtigt igen efter pausen, hvor vi kun skal to minutter ind i anden omgang, før Viborg har reduceret til 1-2. Tobias Kristensen slår en bold til bageste stolpe, hvor han finder en helt fri Lasse Lilbæk, der uden problemer header bolden i mål.

Efter scoringen er hjemmeholdet tændt og sætter sig på spillet. De får da også sendt udligningen i mål efter 58 minutters spil, hvor Lasse Lilbæk bliver dobbelt målscorer, da han sender en ripost i mål.

Det ligner længe, at opgøret ender uden vinder, men sådan ville Brøndbys Magnus Warming det ikke. Med kun to minutter tilbage af kampen bryder han igennem Viborg-defensiven og scorer sit andet mål i kampen til stor forløsning for gæsterne.

Herefter satser Viborg alt i jagten på en udligning, og her bliver de fanget i en omstilling, som i stedet giver bagslag. Magnus Warming opnår sit hattrick og scorer kampens sidste mål til slutresultatet 4-2.

Efter sejren forbliver Brøndby på andenpladsen, men er dog tættere på førerholdet fra FC København efter deres nederlag til Silkeborg. FK Viborg ligger næstsidst på 13.-pladsen.

In this article