Brøndby’s Enemark: Vi skal være mere stabile

Logo

For Christian Enemark, 17, er det vigtigt at han og hans hold, Brøndby IF U/19, blander sig i toppen – ikke mindst skal man også være med stabile i præstationerne, siger han til 3point.dk

Christian Enemark er en anden af Brøndbys mange talenter, og også en man en dag får at se i Alka Superligaen. I hvert fald har han spillet reservekampe for Brøndby IF, udover til dagligt at spille på vestegnens U/19-hold.

Selvom tilværelsen i en af Danmarks allerstørste klubber er god og positiv, mener den 17-årige stopper også at holdet bør og kan forbedre sig.

– Vi skal helt klart højere op i tabellen. Vi har haft en del svingende præstationer og generel formkurve, men jeg synes, at vi har et meget talentfuld hold, så vi skal blive mere stabile og gerne komme med op og blande os i topstriden.

Enemark har dog selv ikke så mange forventninger til hvad fremtiden bringer, men han er besluttet på at leve i nu’et og tage et skridt ad gangen.

– Selvfølgelig går man og gør sig tanker om, hvad ens fremtid bringer. Det gør vi alle. Jeg vil dog sige, at jeg foretrækker at lade være med at tænke over det, men bare leve i nu’et og så må mine præstationer på banen afgøre, hvor min fremtid er. Selvfølgelig vil jeg da gerne blive i klubben, men hvis ikke niveauet er til det, når jeg skal blive senior, så er det sådan det er. Så må jeg bare arbejde endnu hårdere for at modbevise det, siger Enemark.

In this article