Dagens Tonsser-talent: Gustav Møller, Oure FA

Alle hverdage i ugen vil Tonsser i samarbejde med D’ BOLD sætte fokus på ”Dagens Tonsser-talent”. I dag er der sat fokus på Gustav Møller fra Oure FA.

Fulde navn: Gustav Friis Møller Nielsen
Alder:
16 år
Klub:
Oure FA
Position:
Angriber
Rygnummer: Nr. 82
Yndlingsspiller:
Diego Costa og Didier Drogba
Yndlingsklub:
Chelsea FC

Hvornår og hvorfor startede du til fodbold?

– Jeg startede vist som seksårig i Hellerup IK, og der har jeg spillet indtil i sommer, hvor jeg nu er taget på efterskole på Skolerne i Oure på fodboldlinjen, og der skal jeg gå indtil juni 2017.

Du har ifølge din Tonsser-profil har du scoret 11 mål og lavet fire assits over blot otte kampe. Hvordan synes du din sæson har været indtil videre?

– Ja, jeg har scoret 11 mål og lavet fire assists, og jeg synes det har været en rigtig god efterårssæson, både for vores holds vedkommende men også for mit eget vedkommende. Vi blev ubesejrede i syv ud af syv kampe, og med træningskampe har vi kun vundet vores kampe. Vi skal nu til at spille i den jysk/fynske 2. Division, hvilket vi glæder os meget til. Så en rigtig tilfredsstillende sæson.

Hvordan synes du dit hold har spillet i denne efterårssæson?

– Vores hold har været virkelig skarpe, og hvor både den defensive- og den offensive del har været i top, men i sær den offensive. Kanterne har været virkelig gode, hvor de har serveret en masse bolde ind til mig i boksen, og som jeg har udnyttet. Så det har været en kæmpe fornøjelse at have spillet på holdet.

Hvorfor valgte du at spille fodbold frem for enhver anden sportsgren?

– Fodbold har altid betydet meget i mit liv. Jeg er stor fan af sporten og følger med i fodboldverdenen hver dag. Helt fra da jeg var helt lille, har fodbolden været en stor del af mit liv, blandt andet da min far, Peter Møller, engang spillede i FCK, så har ligesom altid haft et forhold til fodbolden.

Hvad kan du bidrage med på banen?

– På banen er jeg en rigtig boksangriber. Jeg er 1.94 cm høj, god på hovedet og mit…

Læs resten af artiklen her!

In this article