Dagens Tonsser-talent: Luckas Kunz, Ejby/Gelsted

Alle hverdage i ugen vil Tonsser i samarbejde med D’ BOLD sætte fokus på ”Dagens Tonsser-talent”. I dag med fokus på Luckas Kunz fra fynske Gelsted.

Alder: 15 år
Klub: Ejby/Gelsted
Position: Offensiv midtbanespiller/Angriber
Rygnummer: 10
Yndlingsspiller: Zlatan Ibrahimovic
Yndlingsklub: Manchester United

Jeres sæson er nu slut på U/15-holdet i Ejby/Gelsted. Hvordan synes du sæsonen har været for jeres hold i efteråret?
– Vores sæson er gået, som vi alle gik og håbede på, efter at vi rykkede ned i B-rækken. Så jeg synes, at at vores efterårssæson her har været god.

Hvordan vil du vurdere din egen sæson?
– Jeg synes at vores hold har spillet super godt. Jeg kunne selvfølgelig ikke have gjort det uden dem, men jeg synes selv, at jeg har spillet en super sæson her i efteråret, og jeg nåede mine mål i denne sæson. Jeg har scoret de mål, der blev lagt op til mig, og jeg har selv lagt op til mange mål. Men igen, jeg kunne ikke have gjort det uden mit hold.

Hvad har været sæsonens højdepunkt? Og hvorfor?
– Sæsonens højdepunkt var nok, da vi skulle møde Morud. Vi vidste, at de havde spillet meget godt og havde vundet alle deres kampe, og at de har et super hold. Vi var rigtig spændte på kampen, men vi endte så med at slå dem 2-0, og alle på vores hold blev virkelig glade, og vi fik bare ekstra kampgejst til de sidste kampe i sæsonen.

Læs resten af artiklen med Luckas Kunz via dette link

In this article