Dagens Tonsser-talent: Marius Kryger Lindh, Slagelse B&I

Marius Kryger Lindh, Slagelse B&I

Alle hverdage i ugen vil Tonsser i samarbejde med D’ BOLD sætte fokus på ”Dagens Tonsser-talent”. I dag i en lidt atypisk udgave, hvor Slagelse B&I’s Marius Lindh egenhændigt vil fortælle om sin og holdets sæson i U/19 Drenge Øst-rækken.

Alder: 17
Klub: Slagelse B&I
Position: Højre midtbane
Rygnummer: 22
Yndlingsspiller: Alexis Sanchez
Yndlingsklub(ber): OB og Arsenal

Holdet:
– Generelt har det været en go’ og fornuftig sæson. Vi har vundet rækken og er gået videre til kvartfinalen i pokalturneringen. Vi startede skidt ud. Der satte vi nogle dumme point til, som vi med vores niveau burde have hevet hjem. Samtidig spiller vi offensiv fodbold, og det koster i den anden ende. Efter de første tre kampe fik vi styr på det, og kom rigtig godt igennem resten af sæsonen med dygtighed og skarphed både individuelt og som hold.

Min sæson:
– Jeg har haft en god sæson, hvor jeg har arbejdet godt både offensivt og defensivt, og har skabt mange chancer for mig selv og mine holdkammerater. Jeg har været med i mange af målene, både som assist, tredjesidste fod og målscorer. Jeg er en hurtig fodboldspiller, der har været god til at tage de rigtige løb på de rigtige tidspunkter. Jeg har arbejdet meget seriøst med min træning og min fysiske form, og det har givet pote i kamp.

Fokus i kommende sæson:
– Klubbens fokus er at dygtiggøre de enkelte spillere. Det koncept har vi arbejdet med i sidste sæson, og skal fortsat arbejde med det henover vinterpausen og i den kommende sæson. Vi skal udvikle os på vores positioner og selvfølgelig som et hold på banen. Vi skal arbejde med at blive endnu stærkere både fysisk og mentalt.

Egne ambitioner:
– I denne sæson har jeg lavet 15 mål, otte assister og er blevet MVP (Most Valuable Player, red.) på Tonsser…

Læs resten af artiklen med Marius Lindh fra Slagelse via dette link

In this article