Dagens Tonsser-talent: Patrick Bielefeldt, B1908

Patrick Bielefeldt, B1908

Alle hverdage i ugen vil Tonsser i samarbejde med D’ BOLD sætte fokus på ”Dagens Tonsser-talent”. I dag rettes fokus mod Patrick Bielefeldt, der har haft en strålende sæson i B1908.

Alder: 18
Klub: B1908
Position: COM (Central Offensiv Midtbane)
Rygnummer: 10
Yndlingsspiller: Andres Iniesta
Yndlingsklub: Arsenal

Jeres sæson er nu slut (sidste kamp fredag d. 4. november). Hvordan synes du sæsonen har været for jeres hold i U/19 Drenge Øst-rækken?
– Den har været blandet. Vi har tabt nogle dumme kampe, hvor vi ellers sagtens kunne have hevet point hjem. Men vi har også vundet kampe, hvor vi har stået sammen som hold og skulle kæmpe samtlige 90 minutter for at få de tre point. Men alt i alt en godkendt sæson.

Hvordan vil du vurdere din egen sæson?
– Den har været super fin. Jeg har holdt et højt niveau og lavet vilde mål på stribe, med pragtassister fra holdkammeraterne. Så det kunne ikke være bedre.

Hvad har været sæsonens højdepunkt? Og hvorfor?
– Det var klart kampen mod Fremad Amager, i vores sidste kamp. Vi endte med at vinde 4-3 efter en vanvittig kamp med omkring 200 tilskuere. Personligt diskede jeg op med en enkelt pind af de bedre og to assist, så der var god stemning.

Hvad synes du, du har kunne bidrage med på banen?
– Jeg har kunnet bidrage på den offensive del af banen. Så snakker jeg også rigtig meget. Det er måske ikke altid fornuftigt det, der kommer ud, men jeg prøver så vidt muligt at lede på vegne af holdets bedste.

Læs resten af interviewet med B1908-spilleren via dette link.

Top