Esbjerg fB skriver tre-årig kontrakt med 15-årig forsvarsspiller

Foto: EfB.dk

Logo

Den 15-årige Jonas Mortensen har skrevet under på en kontrakt med Esbjerg fB. Det skriver klubben på deres hjemmeside.

Den 15-årige forsvarsspiller, Jonas Mortensen, skal i de næste tre år også tørne ud for Esbjerg fB. Den 15-årige Mortensen har altså taget skridtet op, fra U15-fodbold til U17-fodbold i den vestjyske klub. Mortensen kom til Esbjerg fB som 13-årig og har i dag skrevet sin første ungdomskontrakt med klubben.

– At tage steppet fra U15 til U17 har været et godt spring, hvor jeg har udviklet mig meget. Det har været et godt år, som har givet nogle udfordringer, når det har været meget bedre spillere, jeg spiller og træner med. Træningen er meget hårdere, og der er hård konkurrence om pladserne, så man skal virkelig være på. Jeg er superglad for kontrakten, da det giver meget motivation, siger Mortensen til efb.dk

Også sportsdirektør, Ted van Leeuwen, er tilfreds med klubbens nye signing, i det han gerne ser de unge spillere på førsteholdet i de kommende år.

– Den første weekend jeg var her og så en ungdomskamp, var jeg med det samme fænget af Jonas. I kampen spillede han venstre back, men jeg fik at vide, at han også spiller centerforsvar og højre back. Sammen med andre af vores ungdomsspillere er han typen på fremtidens forsvarer med fart, teknik og mod. Han er meget fodboldintelligent og kan også spille i et tremandsforsvar. Hans evner giver ham muligheden for en stor karriere, men der er selvfølgelig lang vej, siger han.

Jonas Mortensen er den blot fjerde 2001’er, som skriver kontrakt med Esbjerg fB.

In this article