Esbjerg fB: Truppen imod Brøndby IF

Foto: EfB.dk

Logo

Esbjerg tager søndag eftermiddag imod topholdet Brøndby, og Esbjerg har flere interessante navne med i truppen.

Esbjerg slog i torsdags OB med 2-1 i Odense, og den sejr skal de forsøge at følge op på imod Brøndby. På papiret er Brøndby klare favoritter, men bolden er rund, så alt kan ske i fodbold. Esbjergs trup er blevet offentliggjort og vestjyderne har flere interessante navne med i truppen.

Faktisk er hele seks spillere 19 år eller yngre, hvilket indikerer at man satser på ungdommen i Esbjerg. Forleden fik Jacob Lungi Sørensen, 18, også debut imod OB. Sørensen er et af de seks unge spillere på listen, hvor der også står navne som Mark Brink, 18, Lasse Askou Mikkelsen, 18, Mathias Kristensen, 19, Anders Dreyer, 18, og Daniel Anyembe, 18.

Sidstnævnte og Anders Dreyer er mulige debutanter til kampen, imens at Mathias Kristensen og Mark Brink begge har været involveret i Esbjergs kampe i løbet af sæsonen. Målmand, Lasse Askou Mikkelsen, er med i truppen i stedet for Jeppe Højbjerg.

Esbjerg indtager i øjeblikket 13. pladsen med 15 point for 19 kampe, mens det for Brøndby er en anden historie, hvor de ligger nr. to, ni point efter FCK der i dag, lørdag, tager imod Randers FC.

Esbjerg fB’s trup imod Brøndby IF:

Jonas Jensen
Lasse Askou Mikkelsen (GK) (0/0)
Victor Pálsson
Bjørn Paulsen
Jesper Jørgensen
Mads Hvilsom
Awer Mabil
Jesper Lauridsen
Mark Brink (2/0)
Brent McGrath
Andreas Nordvik
Marco Lund
Jeppe Brinch
Mathias Kristensen (7/0)
Robin Söder
Jacob Lungi Sørensen (1/0)
Anders Dreyer (0/0)
Daniel Anyembe (0/0)

 

In this article