FC Nordsjælland: Truppen imod OB

Logo

FC Nordsjælland, som har haft et par gode resultater på det seneste, har fire spillere på 19 år eller yngre med i truppen til søndagens hjemmekamp imod OB.

Fire spillere på 19 år eller yngre er med i truppen imod OB i morgen, søndag. Det drejer sig om den faste mand, Victor Nelsson, 18, som har haft et forrygende efterår og samtidigt har spillet 12 kampe for Farum-holdet.

Backen Benjamin Lund, 19, som har spillet syv kampe for FC Nordsjælland i denne sæson, er med i truppen til kampen og det samme er Andreas Skovgaard, 19, som også normalt er en del af truppen. Skovgaard har spillet 14 kampe i indeværende sæson for FC Nordsjælland.

Victor Tranberg er selvfølgelig også udtaget. Den 19-årige forsvarsspiller har spillet to kampe for FC Nordsjælland i denne sæson, senest mod AC Horsens. Begge gange at Tranberg har optrådt, er han blevet skiftet ind i anden halvleg.

FC Nordsjælland er øjeblikkeligt syver med 24 point for 19 kampe. OB, derimod, er øjeblikkeligt ligaens bundprop med kun 14 point for 19 kampe, hvilket giver FC Nordsjælland favoritværdigheden.

FC Nordsjællands trup til kampen imod OB.

Pascal Gregor
Andreas Maxsø
Stanislav Lobotka
Tobias Mikkelsen
Ernest Asante
Mathias Rasmussen
Alex Runarsson (GK)
Andreas Skovgaard (14/0)
Emiliano Marcondes
Marcus Ingvartsen
Indy Groothuizen (GK)
Mads ‘Mini’ Pedersen
Mathias Jensen
Christian ‘TK’ Køhler
Adnan Mohammad
Benjamin Lund (7/0)
Godsway Donyoh
Viktor Tranberg (2/0)
Victor Nelsson (12/0)

In this article