FCK U/19 overvintrer på 1. pladsen efter sejr over OB

FCKs U/19-hold vandt hjemme 2-0 over OB U/19. Det betyder, at FCK hen over vinterpausen ligger nr. 1 i U/19 Ligaen.

U/19: FC København 2-0 Odense Boldklub
1-0 Jonas Wind (4)
2-0 Jonas Wind (24)

Kun få dage efter FCK havde slået Club Brugge i UEFA Youth League, og dermed gik videre, skulle de op imod OB hjemme i U/19 Ligaen. FCK kom lynhurtigt foran i kampen. OB’erne kunne ikke cleare bolden ved et indlæg, og derfor kunne Jonas Wind heade bolden i mål.

Det var generelt, FCK der sad på spillet. OB var dog farlige på omstillinger. Det lykkedes dog ikke OB at omsætte omstillingerne til mål, og det straffede FCK i det 24. minut. Jonas Wind scorede endnu en gang. På det tidspunkt så det rigtig svært ud for de fynske talenter. Pausestillingen var 2-0.

I anden halvleg skiftede OB taktik. OB’erne prøvede at presse FCK’erne i bund, og det lykkedes til tider. OB spillede faktisk en rigtig god anden halvleg, men de var ikke effektive nok, og derfor endte kampen 2-0 til FCK.

OB-træner, Kim Engstrøm, udtalte efter kampen til ob.dk:

– Vi forsøgte at spille vores chance i anden halvleg, hvor vi gik højt i vores pres med risiko for, at det kunne give nogle muligheder i vores egen ende. Så anden halvleg var en mere åben affære, hvor spillet bølgede frem og tilbage. Vi arbejdede hårdt, men må bare erkende, at vi møder et af rækkens klart bedste hold, der ikke tillader mange chancer, så når man får muligheden, skal der scores. Et mål kunne dog have skabt lidt spænding i anden halvleg.

FCK ligger nr. 1 med med 22 point i 10 kampe. FCM har også 22 point, med FC Københavns målscore er bedre. OB ligger nr. 5 med 17 point i 10 kampe. OB er dog en kamp bag Randers, så med en sejr i den kan de komme op på nr. 4.

In this article