FCK vinder over hårdtarbejdende OB i U/17 Ligaen

Det suveræne førerhold i U/17 Ligaen, FCK, skulle op imod bundholdet fra OB lørdag. OB kæmpede bravt, og det var først i kampens slutning, målene kom.

U/17 Ligaen: FC København 2-0 Odense Boldklub
1-0 Victor Jensen (77)
2-0 Oliver G. Andersen (80)

Hvis man kiggede på tabellen i U/17 Ligaen inden opgøret mellem FCK og OB, var der ikke spået mange chancer til de unge fynske talenter. Det blev dog en meget tættere kamp end forventet.

Første halvleg startede lidt kedeligt ud. Det var en utrolig taktisk affære, og begge hold skulle lige se hinanden an. Det var som forventet, FCK’erne der var mest på bolden. Københavnerne skabte dog ikke meget. OB stod rigtig godt i defensiven, og de var klar på omstillinger. Det skabte store chancer til Thomas Hvilsom, Jonas Anders og Peter Clement. 0-0 ved pausen i Frederiksberg.

FCK’erne var måske blevet lidt nervøse efter deres overraskende nederlag sidst i Silkeborg, som var deres første nederlag i 37 kampe. De virkede i hvert fald ikke så overlegne, som de plejede. Anden halvleg var som en kopi af første med FCK på bolden og med OB farlige på omstillinger. OB blev dog efterhånden presset længere og længere tilbage.

I det 77. minut gik det galt for odenseanerne. Topscorer i U/17 Ligaen, Victor Jensen, scorede et nemt mål efter en aflevering ind i feltet. Victor Jensen er nu oppe på hele 14 mål. FCK har dog også en anden stor målscorer, nemlig Oliver G. Andersen. Oliver G. Andersen fordoblede føringen i det 80. minut, og han er nu oppe på 11 mål, hvilket er nok til en tredjeplads på topscorerlisten.

FCK ligger nr. 1 med 32 point i 13 kampe. De har fem point ned til rivalerne fra Brøndby på andenpladsen. OB ligger nr. 12 med 11 point i 12 kampe. OB har to point ned til Viborg og tre point op til Lyngby Boldklub. Det var sidste kamp i dette år for de to klubber.

In this article