FCM forlænger med talentfuld finne

FC Midtjylland har i dag valgt at forlænge kontrakten med den 18-årige finske midtbanespiller Kaan Kairinen. Kaan Kairinen fyldte 18 år i går.

For et år siden hentede FC Midtjylland Kaan Kairinen til klubben. Transferen skete som et resultat af scouting-samarbejdet mellem FCM og Brentford. Der er ingen tvivl om Kaan Kairinens store talent. Finnen har tidligere været på The Guardians liste over verdens 50 største talenter. Kaan Kairinen er også anfører på det finske U/19-landshold.

Den nye kontrakt er med 5-års varighed. Sportsdirektør i FCM, Claus Steinlein, fortæller til FCMs hjemmeside:

– Vi ser et stort potentiale i Kaan, og der er ingen tvivl om, at kan han fortsætte sin udvikling, så kan han nå et rigtig højt niveau, så vi glæder os til at arbejde videre med ham. Han er kun lige blevet 18 år, så han er stadig en ung mand, men han har imponeret alle i klubben, og jeg er overbevist om, at han får debut i det nye år og går en stor fremtid i møde i FC Midtjylland.

Kaan Kairinen er meget tilfreds med FCM:

– Jeg kan lide menneskerne i og omkring klubben. Det føles som en stor familie. Der er ikke bare en klub, hvor du kommer og træner og så tager hjem igen. Folk interesserer sig for en og tager sig af en, og jeg har det godt med mine holdkammerater og trænerteamet. Det er vigtigt for mig.

Kaan Kairinen har scoret et enkelt mål i denne sæson i U/19 Ligaen for FCM.

In this article