FCM-talent på fornem international liste

Rasmus Nissen fra FC Midtjylland har fået så meget spilletid i den her sæson, at han nu figurerer på en europæisk liste over de U/20-talenter, som har fået mest spilletid.

Rasmus Nissens karriere går flyvende. Efter klublegenden Kristian Bach Bak gik på pension, har Rasmus Nissen overtaget hans højreback med bravour. Rasmus Nissen har spillet 91% af alle spilminutter i perioden 1. juli 2016 til 30. november 2016. Nissen har ikke fået fuld spilletid i bare to kampe.

Der er flere kendte navne på listen. AC Milans 17-årige målmand, Gianluigi Donnarumma, er selvfølgelig på, mens Jesus Vallejo, Mikel Oyarzabal og Allan Saint Maximin også er på. I top fire er der tre målmænd og én midterforsvarer. Listen er lavet efter de 31 største ligaer i Europa.

Internation Centre for Sports Studies’ Football Observatorys liste kan ses her

Den næste Superliga-spiller, som dukker op langt nede på listen, er FC Nordsjællands Andreas Skovgaard. Skovgaard har spillet i 65% af alle minutter i perioden.

Top