FCN U/19 dominerede i pointdeling med AaB

FC Nordsjælland dominerede både på bolden og i chancestatistikken, men alligevel lykkedes snedige AaB med at tage point hjem fra tirsdagstræffet i Farum.

U/19: FC Nordsjælland – AaB 1-1
1-0 Jakob Johansson (62)
1-1 Jonathan Stæhr Larsen (75)

AaB måtte lægge en heroisk præstation for dagen for at komme fra Right To Dream Park i Farum med point, da nordjyderne tirsdag aften mødte FC Nordsjælland i U/19 Ligaen.

Nordsjællænderne pressede nemlig AaB-spillerne til det yderste i første halvleg, hvor der mere eller mindre var tale om envejstrafik. Bl.a. måtte AaB-målmand Markus Iversen trække en stor redning ud af ærmet efter 25 minutter efter et godt FCN-gennembrud.

Det kompakte AaB-mandskab levede mest af de omstillinger, der uomtvisteligt blev mulighed for at slå. Anders Harpøth Østergaard stod for nordjydernes største mulighed i første halvleg, da han vristede sig fri af FCN-forsvaret. Det forblev dog 0-0 ved pausen.

Midtvejs i anden halvleg kunne AaB så til gengæld ikke holde stand længere. Jakob Johansson bragte på forløsende vis hjemmeholdet foran efter 62 minutter.

Kort efter appellerede Marco Ramkilde for et straffespark til AaB i den anden ende, men dommeren så ikke nordjydernes vej i denne omgang. Ikke desto mindre lykkedes det AaB at diske op med en udligning. Jonathan Stæhr headede et skarpt indlæg fra Anders Østergaard i nettet med et kvarter igen. 1-1.

Selvom FC Nordsjælland satte sig på spillet igen, præsterede Farum-holdet ikke at levere et modsvar på målkontoen, hvorfor opgøret endte uafgjort, 1-1.

FC Nordsjælland ligger nu nummer 10 i Ligaen, mens AaB er nummer otte.

In this article