Daniel Stückler er den nye nummer 9 i HB Køge

Foto: HB Køge
Foto: HB Køge

HB Køge har hapset den 19-årige angriber Daniel Stückler, hvis kontrakt med Brøndby udløber ved overgangen til 2017.

Angrebstalentet havde ingen umiddelbare udsigter til mere Superliga-fodbold på Vestegnen fremadrettet, hvorfor 1. Divisions-klubben HB Køge nu har grebet muligheden for at bringe nyt, talentfuldt dynamit ind på deres hold, der kæmper med om en topplacering i 1. Division i denne sæson.

I HB Køge vil Stückler blive forenet med cheftræner Henrik Lehm, som er tidligere A+ træner på Vestegnen.

– Daniel er en god dreng, der gerne vil træne for hele tiden at udvikle sig, og som samtidig vil passe godt ind i HB Køges omklædningsrum. Han er en spiller, der tager mange dybdeløb, og som er god til at være på plads i boksen og stå det rette sted. Daniel har målnæse og skal efter lidt tilvænning til 1. Division nok komme til at lave mål, siger Henrik Lehm til klubbens hjemmeside.

Daniel Stückler kommer til at bære nitallet på ryggen i sin nye klub, som han ser frem til at tørne ud for.

– Jeg glæder mig til at komme i gang. Mit mål er Superliga med HB Køge, og med mit kendskab til truppen og staben, så mener jeg godt vi kan drømme om en topplacering. Der er mange dygtige unge spillere, og jeg har selv spillet sammen med Mads Juel Andersen, Andreas Hansen og Kristian Andersen, og så havde jeg Henrik Lehm som træner på U19 og som A+ træner omkring Superligatruppen i Brøndby, siger Stückler.

Daniel Stückler nåede 14 førsteholdskampe for Brøndby IF med tre mål til følge.

In this article