Juel Andersen forlænger lejeophold i HB Køge: Giver kæmpe mening for begge parter

Mads Juel Andersen har forlænget sit lejeophold i HB Køge frem til sommer

I sommers lejede HB Køge den unge midterforsvarer Mads Juel Andersen i Brøndby IF, da udsigterne til spilletid var langt væk. Han kaldte sig selv ”nummer 5 i køen”, og i søgen efter spilletid endte han hos HB Køge.

Lejemålet har hidtil været en stor succes, og forlænges derfor:

– Han faldt ind i truppen fra dag ét, og det sker altså sjældent. En positiv og hårdtarbejdende spiller – altid med et smil på læben, og meget lærevillig. Mads er trods ung alder en spiller, der tager ansvar, og spillemæssigt er niveauet højt – vi tror faktisk på at han kan løfte sig endnu mere. Samlet set må jeg bare konstatere, at den her udlejning giver kæmpe mening for begge parter, fortæller HB Køges sportsdirektør, Per Rud til klubbens egen hjemmeside

En del af succesen skyldes rigeligt med spilletid – det er således blevet til 13 pladser i startopstillingen ud af 19 mulige, men det er noget nemmere at få i HB Køge end Brøndby IF:

– Spilletid er vigtig i forhold til udvikling, og det får han masser af i HB Køge – også mere end han ville have gjort i Brøndby IF i foråret, hvor vi jo også får Paulus Arajuuri ind til det centrale forsvar, forklarer sportsdirektør Troels Bech til Brøndby Ifs egen hjemmeside

Den 18-årige forsvarsspiller er forståeligt nok også glad for, at aftalen er kommet i hus:

– Jeg har udviklet mig meget i HB Køge. Træningen er på et rigtig højt niveau, og jeg får lov til at spille en masse.
– Vi er med i kampen om oprykning til Alka Superligaen, og det arbejde bliver det sjovt at være med til at gøre færdigt, så jeg er rigtig glad for at Brøndby IF og HB Køge er blevet enige om en løsning, hvor jeg kan få lov til at blive frem til sommer, siger hovedpersonen selv til begge klubbers hjemmeside

Mads Juel Andersen har kontrakt med Brøndby IF frem til 2018.

Top