Kasper Dolberg kåret som Årets Fund i Danmark

Kasper Dolberg er af Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og Politiken blevet kåret som Årets Fund 2016.

Danmarks Idrætsforbund (DIF), Team Danmark og Politiken kårer hvert år Årets Fund i den danske idrætsverden – og i går gik prisen til Kasper Dolberg, der specielt i efteråret 2016 virkelig er braget igennem på den internationale fodboldscene i den hollandske storklub, Ajax Amsterdam, mens han også har fået sin officielle debut for det danske A-landshold i Telia-Parken mod Kasakhstan.

Kasper Dolberg snuppede prisen foran cykelrytteren Niklas Larsen, som tog andenpladsen, mens Anna Emilie Møller, som i sommer deltog i 3000 meter forfølgelsesløb ved OL i Rio de Janeiro, snuppede tredjepladsen.

Dolberg har scoret 11 mål i 27 kampe for Ajax.

In this article