Lyngby forlænger med talent frem til 2020

18-årige Gustav Marcussen har i dag forlænget kontrakten med Lyngby Boldklub frem til år 2020. Til sommer rykkes han tilmed op på A-holdet.

For kort tid siden blev Gustav Marcussen fra Lyngby Boldklubs U/19-hold udtaget til U/19-landsholdets træningslejr i januar. Gustav Marcussen har indtil videre nettet to gange i U/19 Ligaen. Det bliver dog ikke til mere U/19-liga efter sommerferien, for der skal Gustav Marcussen nemlig op i Superliga-truppen. Han bliver samtidig fuldtidsspiller.

Gustav Marcussen kan spille på alle offensive pladser bag angriberen, og han er kendt for sine gode driblinger. Den nye kontrakt løber frem til 30. juni 2020. I øjeblikket går Gustav Marcussen på HHX på KNORD Sportscollege – en samarbejder til Lyngby Boldklub. Han afslutter skolen til sommer, hvor han jo så bliver fuldtidsfodboldspiller.

Cheftræner i Lyngby Boldklub, David Nielsen, udtaler til Lyngbys hjemmeside:

– Gustav har udviklet sig støt gennem hele året og leveret konstant gode præstationer på flere forskellige niveauer. Han har en stor vilje til at arbejde hårdt på at forbedre sig, og derfor er det kun naturligt, at vi satser på Gustav. Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med ham fremover.

Gustav Marcussen har allerede fået debut på Lyngbys førstehold. Det fik han i DBU Pokalen i en kamp mod Frederiksværk. Han har samtidig været med i en træningskamp mod den tyske storklub Hamburger SV.

In this article