Masterclass-målmand: Brøndby IF er vigtige for mig

Logo

Brøndby’s 18-årige masterclass-målmand Jacob Pryts Larsen fortæller i et interview med 3point.dk, hvor meget at Brøndby IF betyder for ham.

Jacob Pryts Larsen er et navn du skal holde øje med i fremtiden – Larsen har været på bænken når Toppel har været skadet, men har endnu ikke bidt sig fast i rollen som andenkeeper. Normalt folder Jacob Pryts Larsen sig ud på Brøndbys U19-mandskab og på U19-landsholdet, og har flere gange trænet med på førsteholdet, hvilket automatisk giver anledning til at sprede budskabet om en fremtidig – forhåbentlig – stor karriere for den blot 18-årige keeper.

Hvad håber du at din nærmeste fremtid bringer?

– En masse succes, men hvordan må tiden vise.

Et selvsikkert svar af den 18-årige keeper, der bare viser at han har selvtilliden i orden. Den og hårdt arbejde er dog også vigtigt, hvis man vil på førsteholdet i Brøndby IF, med en talentfulde og bredde trup det i forvejen har. Desuden er der også rigtigt mange store talenter i Brøndbys ungdomsafdeling, også kaldet masterclass, hvor Jacob Pryts Larsen er en af dem – også én som har en god chance for at vise sig frem i Alka Superligaen.

In this article