Ny kontrakt til 18-årige Victor Clement i Middelfart

Den blot 18-årige Victor Clement har forlænget sin aftale med Middelfart Boldklub, som nu holder på forsvarsspilleren frem til sommeren 2017.

Middelfart Boldklub er blevet enige med klubbens forsvarstalent, Victor Clement, om at forlænge samarbejdet frem til sommeren 2017, hvilket glæder klubben sportschef, Lars Mejnert, der glad for, parterne noget frem til en ny aftale:

– Victor har spillet i Middelfart det meste af sin ungdom og har, siden han blev rykket op i divisionstruppen, løbende lagt på sit spil og sin fysik, og så arbejder Victor ligeledes stenhårdt hver eneste gang til træning, og vi glæder os derfor til at følge Victor det næste halve år, fortæller Lars Mejnert i følge bold.dk

Victor Clement og resten af Middelfart-mandskabet skal til foråret gøre sig i 2. divisions nedrykningsspil, hvor man starter på andenpladsen med 13 point.

In this article