OB og Randers U/19 deler point i lige opgør

Der var ikke just mange chancer foran nogle af målene da Randers Freja lørdag eftermiddag var på besøg hos OB i U/19 Ligaen.

U/19: OB – Randers Freja 0-0

Lige fra startfløjt var der fart over feltet for både hjemmeholdet OB U/19 og gæsterne fra Randers Freja U/19. Begge hold, der er henholdsvis nummer fire og fem i ligaen, så ud til virkelig at ville vinde kampen, men ingen af dem havde den perfekte opskrift på at spille sig igennem det andet hold.

Efter OB i starten havde bolden mest overtog Randers i cirka resten af halvlegen og lagde et massivt pres på OB, og de havde også et par chancer. Dog røg ingen af chancerne i mål, og OB var ikke meget nede i den anden ende, så pausestillingen var 0-0.

I anden halvleg var der heller ikke mange muligheder fra scoringer. Den største ændring var OB’s aggressivitet, hvilket gav dem tre gule kort i løbet af anden halvleg. OB fik samtidig lidt mere fat i spillet, men de blev aldrig rigtig helt farlige.

Ikke før de tre minutter før der var spillet 90 minutter, skiftede Jonas Svaneberg Hansen på banen. I dommerens tre minutters tillægstid opnåede han nemlig at skabe hele to store scoringsmuligheder. Desværre for OB røg ingen af dem i nettet. Til allersidst havde en endnu en stor mulighed, som heller ikke gik i mål, og kampen endte dermed 0-0.

OB ligger efter kampen på fjerpladsen i ligaen med to point flere end Randers på femtepladsen. OB har dog muligheden for at smutte fra Randers i tabellen, da de er en kamp i underskud.

In this article