Optakt: FCM U/19 – AGF U/19

Lørdag er der sidste runde i U/19 Ligaen. FC Midtjylland møder AGF i et opgør, hvor midtjyderne er store favoritter.

FC Midtjylland har spillet en rigitg fin sæson indtil videre i U/19 Ligaen. Ulvene ligger på en 2. plads, og førerholdet Esbjerg har spillet tre kampe mere, så 1. pladsen er derfor indenfor meget realistisk rækkevidde. Midtjyderne var faktisk ubesejret i U/19 Ligaen indtil sidste runde, da de tabte til FC København. FCM har dog haft succes i både Youth League og Nordiske Mesterskaber siden da.

AGF har derimod haft en rigtig skidt sæson. Østjyderne ligger sidst i ligaen, og de har kun fået fem point i 10 kampe. Der er derfor tale om top mod bund, når de to hold mødes lørdag.

– For os handler det om at holde fast i de indsatser, som vi har leveret ved Youth League og de Nordiske Mesterskaber såvel som den hjemlige liga. Det gælder både i den offensive del og særligt i den defensive, siger Kenneth Andersen (U/19-træner i FCM) til FC Midtjyllands hjemmeside.

Kenneth Andersen udtaler også:

– Hvis vi tager AGF-holdet spiller for spiller, så synes jeg, at de er et bedre hold, end placeringen viser. Det samme gør sig gældende med et par af deres seneste resultater. Det er for eksempel ikke længe siden, de spillede 3-3 mod Esbjerg. Så vi tager på ingen måde let på kampen. Det vil vi aldrig gøre.

In this article