Randers spiller sig væk fra bunden i U/17 Ligaen med sejr over Lyngby

Lyngby kunne have overhalet Randers med en sejr og dermed have fået Randers med ned i bundkampen. Det skete dog ikke!

U/17 Ligaen: Randers Freja 3-2 Lyngby Boldklub
0-1 Rasmus Beyer Pasternak (9)
1-1 Jesper Steendahl (17)
1-2 Oliver Bjerregaard (19)
2-2 Christoffer Rafn Petersen (60)
3-2 Christoffer Rafn Petersen (68)

Lyngby startede kampen ud med intenst spil højt oppe på Randers’ banehalvdel. Kort tid inde i kampen var de tæt på at score, men bolden tog stolpen. Lidt tid senere var Rasmus Beyer Pasternak klar, og han scorede til 0-1. Efter målet kom Randers dog bedre med, og efter 17 minutter kom udligningen, da Jesper Steendahl scorede efter en rigtig flot dribletur.

Bare to minutter senere kom Lyngby dog atter en gang foran. Oliver Bjerregaard stod for målet. De første 20 minutter af kampen var rigtig intense, og det udspejler sig også i de tre mål. 1-2-stillingen holdt ind til pause.

Randers-spillerne måtte have fået en opsang i pausen, for de kom meget bedre ud til anden halvleg. Ligesom Lyngby ramte træværket i starten af kampen, var det nu Randers’ tur. Christoffer Rafn Petersen bankede bolden op på overliggeren langt udefra. Kort tid efter scorede selv samme person, da han flot hamrede bolden op i nettaget.

Christoffer Rafn Petersen var dog ikke færdig endnu. Endnu en gang på et langskud scorede han. Han udplacerede målmanden ved at sætte bolden helt ude ved stolpen. Kampen var vendt, og nu førte Randers pludselig efter at have været bagud. Stillingen holdt, og Randers vandt den vigtige kamp 3-2.

Lyngby har nu 14 point i 13 kampe, og de ligger nr. 11. De har tre point ned til OB og to point op til Randers og Silkeborg. Randers ligger nu nr. 9 med 16 point i 13 kampe. Randers har kun tre point op til en 6. plads, så det er tæt i midten af rækken.

In this article