Randers U/19 får ny cheftræner

Fra næste sæson af bliver Randers U/19 ledet af en ny mand, den tidligere Næsby-træner, Michael Hjortkjær.

Randers Freja U/19 har nok overrasket mange med deres spil og placering i efterårssæsonen. Sidste år lå de nemlig solidt til i bunden af U/19 Ligaen, selvom de dog endte med at vinde U/19-pokalturneringen.

Men i år er det altså gået ganske glimrende, og de overvintrer i øjeblikket på en fjerdeplads med 18 point efter 11 kampe. Holdets nuværende træner, Rasmus Hammerby Bertelsen, må altså være ganske tilfreds med, hvad hans hold har leveret indtil videre.

Men fra næste sæson af har Randers ansat en ny cheftræner til deres U/19-hold. Her er tale om den tidligere 2. Divisionstræner fra Næsby, Michael Hjortkjær. Ud over stillingen i Næsby har han også været ansat i FC Nordsjælland og B93.

– Jeg er stolt over min ansættelse og glæder mig over at min fremtid ligger i Randers. I mine øjne er Randers en af de mest interessante klubber herhjemme, som har en god balance imellem at vinde fodboldkampe og udvikle spillere til ind- og udland. Netop talentudviklingen, hvor spillerene skal udvikle sig i et kompetitivt miljø, og hvor der samtidig er individuelt fokus, passer rigtig godt til mig. Siger Hjortkjær til Randers’ hjemmeside.

Hjortkjær indtager stillingen som U/19-træner pr. 1. juli 2017.

In this article