Refaret af Lyngby mod Esbjerg U/17

Lyngbys unge U/17 drenge blev tirsdag eftermiddag sat på en meget bizar opgave i Esbjerg, hvor de skulle spille en tidligere afbrudt kamp færdig.

Normalt tager De Kongeblås U/17-og U/19-hold af sted sammen på de lange udebaneture til Jylland. Det var de også tidligere på sæsonen, da begge hold mødte Esbjerg.

U/17-talenternes kamp måtte imidlertid afbrydes efter første halvleg på grund af et kraftigt tordenvejr. Kampen kunne ikke genoptages samme dag, derfor skulle de sidste 40 minutter spilles tirsdag eftermiddag.

Da kampen blev afbrudt var stillingen 1-0 til Esbjerg, derfor startede kampen også med de samme cifre. Cifrene blev ikke stående sådan i særlig lang tid, før Esbjerg fik bragt sig foran med 2-0 efter en stor Lyngby-fejl. Kort tid efter var værterne klar igen. De scorede til 3-0 i forbindelse med en dødbold.

Efterfølgende kom de unge Lyngby drenge bedre med, og havde nogle perioder med fint spil. De havde også udmærkede scoringschancer, men resultatet blev ikke ændret.

Cheftræner Christian Sørensen var bestemt ikke tilfreds med hvad hans hold havde præsteret.

-Vi var simpelthen ikke klar fra start, og vi ender med at tabe til os selv. Vi har haft en periode med rigtig mange gode præstationer, og meget er gået i den rigtige retning, men uanset om vi havde spillet en eller to halvlege, ramte vi mod Esbjerg bare et niveau, som var uacceptabelt, fortæller Christian Sørensen og fortsætter:

-Vi er et sted på sæsonen, hvor præstationer og niveau kan svinge lidt, men indstillingen og lysten til at præstere skal være der hver gang. Det var den ikke mod Esbjerg i de første ti minutter, og der taber vi simpelthen kampen.

De unge Lyngby-drenge skal på lørdag møde Randers Freja, og der er der ingen undskyldninger mener cheftræneren.

-Der var mange ting, som var specielle omkring den kamp. Vi har rejst meget på det seneste, så der kan være mange grunde til, at vi præsterede, som vi gjorde, men på lørdag skal der ikke være nogen undskyldninger. Vi skal tilbage på sporet og levere en præstation, som er god nok til 3 point, udtaler han til Lyngbys egen hjemmeside.