Rezan Corlu: Er der ikke udsigt til spilletid i Brøndby, vil jeg gerne et andet sted hen

Brøndbys19-årige offensivspiller, Rezan Corlu, kæmpede sig i løbet af 2016 tilbage fra en alvorlig knæskade og fik comeback i starten af sæsonen i Europa League-kvalifikationskampene mod Hibernian og Panathinaikos.
Siden har det dog været småt, hvad angår spilletid for Corlu, som kun har fået minutter i en pokalkamp tilbage i oktober i mod Frem samt Superligakampen i sidste måned i mod OB. 19-årige Corlu erkender, at han havde håbet på mere spilletid i efteråret:
– Over sommeren var det lidt svært, da jeg lige var kommet tilbage og skulle kæmpe mig ind på holdet under en ny træner i en ny spillestil, samtidig med at jeg skulle tage det lidt med ro på grund af knæet. Alligevel fik jeg hurtigt et par kampe i Europa, og så troede jeg på, at jeg ville komme til at spille en del, siger Rezan Corlu til bold.dk.
Rezan Corlu har kun et år tilbage af sin kontrakt, og han håber stadig på, at han kan slå igennem i den klub, hvor han indtil nu har tilbragt hele sin karriere, men han er dog klar på at kigge på andre muligheder, hvis situationen fortsat er den samme ift. spilletid:
– Brøndby er min hjerteklub. Jeg har spillet her, siden jeg var fire år, og kan jeg slå igennem med Brøndby-logoet på brystet, så er der ikke noget, jeg hellere ville end at slå igennem hér. Men er der ikke udsigt til spilletid i Brøndby, vil jeg gerne et andet sted hen at spille fodbold. Min udvikling går lidt i stå, hvis jeg ikke får kampe, for man når ikke sit fulde potentiale af bare at træne. Jeg vil gerne spille kampe, det er ingen hemmelighed, fortæller Brøndby-spilleren til bold.dk.
Rezan Corlu står noteret for syv førsteholdskampe for klubben fra Vestegnen, og han har scoret ét enkelt mål.

In this article