Sindssygt comeback fra FCN i U/17 Ligaen mod Lyngby

Lyngby var foran 3-0 kort tid inde i kampen. Fire mål fra Nikolai Baden Frederiksen gjorde dog, at nordsjællænderne kom tilbage. Kampen endte 4-4.

U/17: Lyngby Boldklub 4-4 FC Nordsjælland
1-0 Selvmål (4)
2-0 Rasmus Beyer Pasternak (6)
3-0 Adam Sørensen (14)
3-1 Nikolai Baden Frederiksen (22)
3-2 Nikolai Baden Frederiksen (26)
3-3 Nikolai Baden Frederiksen (43)
4-3 Emil Nestved Kornvig (57)
4-4 Nikolai Baden Frederiksen (83)

Lyngby startede kampen rigtig godt ud. Allerede i det fjerde minut kom kampens første mål. En FCN-forsvarer ville aflevere bolden tilbage til målmanden. Målmanden var dog trådt væk fra målet for at ville modtage bolden, så bolden røg i eget net. Bare to minutter senere blev føringen fordoblet ved Rasmus Beyer. Det blev også 3-0, da Adam Sørensen tacklede sig ind i målet efter flot presspil. Efter det havde Lyngby flere store chancer.

Efter det kvarter så det perfekt ud for Lyngby. FC Nordsjælland og i særdeleshed Nikolai Baden Frederiksen havde dog ikke givet op. Nikolai Baden Frederiksen scorede til 1-3 med et flot skud op i det ene målhjørne. Kort tid senere blev det til 2-3, da Nikolai Baden Frederiksen scorede på straffe, som blev begået mod Oliver Tølbøll. 3-2 ved pausen, og Nordsjælland troede på tingene.

Kort inde i 2. halvleg kom udligningen. Det var selvfølgelig Nikolai Baden Frederiksen, som stod bag. Begge hold gik efter sejren efter udligningen. I det 57. minut kom Lyngby ind i kampen igen med en scoring. Det var Emil Kornvig, som scorede efter flotte kombinationer. Det lignede længe en Lyngby-sejr. 30 sekunder før tid gjorde FCN dog det onde. Nikolai Baden Frederiksen scorede igen igen. En fuldstændig vanvittig kamp og sikke et comeback!

Nordsjælland ligger efter kampen på en fornem tredjeplads med 22 point i 12 kampe. Lyngby ligger nummer ni med 14 point i 11 kampe.

Målene fra kampen kan ses her:

In this article