Skive forlænger med Rasmus Nørskov

Logo

Skive IK har forlænget kontrakten med 19-årige Rasmus Nørskov Larsen.

Skive IK giver to talenter chancen, og har forlænget kontrakten med begge. En af de to talenter er 19-årige Rasmus Nørskov Larsen, som forlænger samarbejdet med klubben også i foråret. Det oplyser klubben på deres hjemmeside.

– Begge spillere passer perfekt ind i Skive IK; Unge, talentfulde, ydmyge, lærervillige og indstillet på at arbejde ben hårdt. De ved begge, at de stadig har meget at lære, men med den rette indstilling i de fantastiske rammer i Skive tror vi på, det kan blive rigtig spændende i foråret, lyder det på klubbens hjemmeside.

Det andet Skive-talent der er tale om er 20-årige Magnus Jensen, som har optrådt otte gange for Skive IK i denne sæson.

Forsvarsspilleren Rasmus Nørskov Larsen, har spillet mere end halvdelen af den nordjyske klub kampe i denne sæson, hvor han i 11 af 17 kampe har fået spilletid.

In this article