Skytte forlænger med Silkeborg

Silkeborg IF og Sammy Skytte er blevet enige om en ny aftale, der går frem til udgangen af 2019. Det 19-årige stortalent fra Silkeborg er også selv glad for kontraktforlængelsen og udtaler:

– Det er jeg glad for, for det giver mig ro til at koncentrere mig om at udvikle mig som fodboldspiller. Det betyder rigtig meget for mig, at det er i SIF og Silkeborg, jeg spiller i de næste tre år. Det er her, jeg har været lige siden jeg spillede syvmands-fodbold, og SIF er en stor del af mit liv.

Også cheftræner for Silkeborg, Peter Sørensen, er glad for, at Sammy har sagt ja til en kontaktforlægelse

–  Sammy Skytte er et stort talent, som har været i SIF siden han var helt lille. Det dejligt, at han dedikerer de næste tre år af karrieren til vores klub.

Sammy Skytte har ikke fået så meget spilletid i denne sæson, grundet at han har været skadet, men han er nu tilbage på banen for Silkeborg IF.

Top