Skytte tror på et stort 2017

Embed from Getty Images

Silkeborg IF’s unge midtbanespiller Sammy Skyttes første halvsæson blev ødelagt af en skade – men med et flot comeback i slutningen af i år, tror Skytte på at han går et flot år 2017 i møde.

Sammy Skytte er et af de store talenter herhjemme i dansk fodbold, men en skade satte en stopper for at midtbanespilleren kun folde sig ud i den bedste danske række. Skytte gav dog et lovende comeback mod slutningen af året, hvilket får Skytte til at forudse et stort og godt 2017.

– Jeg forventer og håber, at 2017 bliver mit år. Jeg håber, jeg kan holde mig helt fri fra skader, og jeg så kan bide mig helt fast på holdet. Jeg vil bidrage med en masse positive ting til holdet. Jeg skal fortsætte i samme spor, som jeg har vist de sidste uger og samtidig selvfølgelig bygge endnu mere på mit spil. Jeg er kommet ind på et hold, som gør det virkelig godt i forvejen, og det bestræber jeg mig på at fortsætte, siger Skytte til bold.dk

Trods skaden, har et flot comeback, tilbage i Alka Superligaen, givet ham tro på, at år 2017 vil blive et godt år. Samtidig med at han netop har forlænget sin kontrakt med Silkeborg IF, skal han også med U21-landsholdet på tur i januar, hvilket selvfølgelig også har hjulpet på selvtilliden og troen på, at han går en positiv periode i møde.

– Optimismen er stor, både for mit eget og holdets vedkommende. Jeg tror på, vi går et stort forår i møde. Der er stadig mange ting, jeg skal bygge på i mit spil, men det er der heldigvis god tid til nu, siger Skytte.

Skytte og Silkeborg har endnu fem runder af grundspillet tilbage i 2017, før at holdet enten skal i et mesterskabsspil eller nedrykningsspil.

In this article