Stückler er færdig i Brøndby

Embed from Getty Images

Daniel Stückler og Suk-Young Yun er begge færdige i Brøndby, idet at klubben ikke ønsker at forlænge deres kontrakter.

Daniel Stückler er færdig i Brøndby. Sådan lyder det fra Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, der ikke kan garantere angriberen den spilletid, der skal til for at få sit gennembrud i den bedste danske række.

Daniel Stückler har siden 2014, da han kom til klubben, ellers scoret tre mål i 14 kampe – hvor 12 af dem var fra bænken af – hvilket jo ikke er ringe af en ung angriber, set i lyset af at han står bag to målmaskiner i Teemu Pukki og Kamil Wilczek. Men de tre scoringer har alligevel ikke været nok til at imponere Brøndby IF, hvilket sender Stückler på jagt efter andre græsgange.

– Daniel har været i Brøndby IF siden 2014, hvor han kom som en talentfuld angriber. Han har arbejdet hårdt for at få sit gennembrud i Brøndby IF det seneste år, men vi kan desværre ikke garantere ham den spilletid, det kræver for at få et gennembrud i Alka Superligaen, forklarer sportsdirektør Troels Bech.

Daniel Stückler er dog heller ikke helt uenig med Troels Bech om klubbens beslutning.

– Jeg har udviklet mig meget og på mange parametre her i Brøndby IF, men jeg er også kommet i en alder, hvor jeg skal spille meget mere fast på et højt niveau, for at kunne udvikle mig yderligere og for at få udløst mit potentiale. Det får jeg pt. ikke mulighed for her, og derfor skal jeg ud og finde en klub, hvor jeg kan tage de næste skridt i, siger Daniel Stückler til Brøndby IF’s hjemmeside.

Brøndby IF ønsker begge spillere held og lykke i fremtiden.

In this article