Svingende efterår for Lyngby U/17

Lyngby BKs U/17-ligahold kan overvintre på en 11. plads efter et efterår med ustabile præstationer

Den 10. december spillede Christian Sørensens U/17-ligahold efterårets sidste kamp, da de på udebane led endnu et nederlag, denne gang på 2-3 til Randers Freja. Nederlaget blev sæsonens sjette på udebane, hvor de endnu har en sejr til gode. Efterårets sidste kamp blev et symbol på den ustabile sæson, da udeholdet kom foran efter blot otte, men alligevel smed sejren væk:

– Helt generelt er billedet, at vi har spillet for mange dårlige anden halvlege, og at vi har spillet for mange dårlige perioder i vores anden halvlege, siger U/17-cheftræner Christian Sørensen til klubbens egen hjemmeside og fortsætter:
– Resultatmæssigt fik vi ikke helt den afslutning på sæsonen, vi gerne ville, selvom vi synes, der var nogle gode takter. Derfor er det lige umiddelbart en lidt ærgerlig følelse, vi står med, fordi vi ikke formåede at følge præstationerne til dørs. For det betyder selvfølgelig noget at gå på ferie med nogle gode resultater.

De mange svingende resultater til trods ser Sørensen fremad og glæder sig mestendels til at starte arbejdet med drengene op igen. Spillet er nemlig blevet bedre, og ligeledes har de enkelte spillere oppet deres præstationer – til stor glæde for Sørensen:

– Jeg ser et bedre hold og en større tydelighed i vores spillestil, end jeg gjorde i vores første kampe, så vi har helt sikkert bygget på som hold. Men det tydeligste er for mig den udvikling, mange af spillerne har været igennem individuelt,
– Det er altid spændende at se, hvilke spillere der tager det afgørende skridt fra førsteårs U/17-spiller til at profilere sig som andetårs U/17-spiller, og der er flere, som har taget det skridt. Ligeledes har flere af vores nye førsteårsspillere fået smag for, hvad det vil sige at være U/17-spiller, og det er der flere, som har responderet fint på med mange spilleminutter i deres første halvår som U/17-spiller.

Nøglen til succes i foråret bliver at opretholde de høje topniveau, og øge det lige nu meget lave bundniveau. Lykkedes det vil det betyde flere stabile præstationer og dermed flere sejre. Det er planen for den sidste del af sæsonen, som Sørensen og resten af holdet tager huld på den 6. januar.

In this article