Så er modstanderne til de kommende kvalifikationsrunder for U/17 og U/19 fundet

Den tidligere danske U/17-landsholdsanfører Nicklas Strunck, var i dag langt væk fra hans nuværende træningsbane i Farum. Han tog nemlig del i lodtrækningen til de kommende kvalifikationsrunder, for det danske U/17-og U/19-landshold.

Ifølge ham selv var han ikke nervøs, da han i dag var på podiet ved dagens lodtrækning til både næste års Elite Round, hvor Danmarks desværre ikke fik kvalificeret sig, og til efterårets 1. Kvalifikationsrunder.

Den unge anføre havde skiftet træningsdragten ud med habitten, da han på Danmarks vegne skulle modtage UEFA’s respekt- og fairplay-pris, som holdet havde fået tildelt efter U/17 EM i maj.

Selve anføreren var meget taknemlig, over at have fået muligheden for at være med til at trække lod.

– Det var en stor oplevelse at få lov til at trække lod i dag og samtidig at modtage præmien for det mest fair spillende hold ved U17 EM. Denne oplevelse vil jeg altid huske! Derudover er jeg naturligvis meget glad for, at vi fik nogle fornuftige lodtrækninger til både U17 og U19, fortalte Niklas Struck til dbu.dk.

Efter modtagelsen af prisen kunne anføreren være vidne til to gode lodtrækninger. Det var to lodtrækninger, der giver begge holds landstrænere tro på, at de kan komme videre til EM i 2018.

U/19-landsholdet har trukket San Marino, Letland og Kroatien, som også er værter for 1. EM-kvalifikationsrunde.

Landstræneren for U/19-landsholdet var også godt tilfreds.

– Umiddelbart ikke den værste lodtrækning, vi kunne få, kan jeg vist roligt sige. Så jeg er ret fortrøstningsfuld, men er altid forsigtig med at kalde os for favoritter til at gå videre. Men jeg mener, at vi med det nye U19-landshold har et rigtig godt hold og har at gøre med en rigtig god årgang, hvor en del af spillerne har international erfaring – både fra sommerens U17 EM, og for FCK og FCM-spillernes vedkommende også fra Youth Champions League. Det bliver spændende, lød det fra Henrik Clausen.

U/17-landsholdet skal møde Andorra, Estland og Skotland. Miniturneringen skal spilles i Estland.

Også U/17 holdets træner var godt tilfreds.

– En umiddelbar fin sportslig lodtrækning, hvor vi naturligvis og også bør have en fin chance for at gå videre. Det er selvfølgelig målet! Vi kender endnu ikke modstanderne andet end af navn, så vores fokus ligger i den kommende tid på vores eget hold. Jeg kender spillerne rigtig godt fra U16, og det at vi har rigtig god tid til at bygge på holdet og forberede os til efterårets kvalifikation kan have stor betydning for vores chancer for avancement til Elite Round, udtalte den nye U17-landstræner, Claus Nørgaard.

In this article